Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie Episcopul Hușilor, Asociația Filantropia Ortodoxă Huși coordonată de părintele președinte Vladimir Beregoi a pornit în data de 9 decembrie, în Caravana ,,Dar de Crăciun” prin satele Episcopiei Hușilor.
„Ne-am înarmat cu dulciuri, hăinuțe, papucei și cu speranța că anul acesta vom face fericiți cât mai mulți copii din cele trei protopopiate ale Episcopiei Hușilor.

Ne dorim și anul acesta să ajungem în casele celor cărora nimeni nu le trece pragul și să mângâiem inimile celor greu încercați, să aducem bucurie în locul tristeții, vestind prin colinde  Nașterea Pruncului Iisus Hristos”, relatează președintele Asociației.

Caravana Dar de Crăciun, coordonată direct de Părintele Vladimir Beregoi, a adus bucurie și fericire acolo unde nu se întrevedea un fir speranță, în în satele Județului Vaslui, pentru a le putea oferi celor mici cadouri ce au constat în: îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie de corp, căciuli și fulare, pulovere pentru mame și dulciuri.

Caravana a vizitat și satul Rudărie, o comunitate de 40 de familii lipsită de privilegiul de a avea un punct de alimentare. Pentru aceștia au fost încărcate dubele Caravanei cu 200 de pâini proaspete, pachete de alimente neperisabile, haine și jucării.

Caravana „Dar de Crăciun” a avut drept rezultate:

  • 3550 de vise devenite realitate de Crăciun, a copiilor din Vaslui;
  • 200 de pâini proaspete livrate în ajunul Crăciunului în localitatea Rudărie;
  • 1500 de pachete cu dulciuri;
  • 185 de geci care au ajuns să-i încălzească pe cei mici vizitați;
  • 540 de perechi de papuci dăruiți.
Ne puteți urmări activitatea și pe facebook: Asociatia Filantropia Ortodoxa Husi | Facebook

 8,468 total views,  1 views today