Cu 1 iunie tot mai aproape, suntem entuziasmați să vă anunțăm că pregătirile pentru o zi de neuitat sunt în toi! Sub umbrela evenimentului nostru emblematic, Bun venit copilărie – Ediția a VII-a, intitulat Dăruind cu bucurie, ne-am propus să aducem zâmbete și bucurie în inimile a peste 2500 de copii din întreg județul Vaslui.

Această denumire Dăruind cu bucurie, reflectă nu doar dorința noastră de a oferi copiilor o zi plină de bucurie și surprize, ci și inițiativa noastră de a trezi în inimile lor spiritul civic și generos. Prin tema acestui an, ne propunem să le transmitem copiilor un mesaj important: „fiecare gest de dăruire și generozitate contează și poate face o schimbare în lume”. Dorim să îi învățăm că este esențial să fie empatici și să își arate compasiunea față de cei din jurul lor. Vrem să îi inspirăm să înțeleagă că și atunci când sunt mici, ei au puterea să facă bine și să aducă zâmbete pe fețele celor din jur. Prin implicarea în activitățile noastre și prin participarea la această zi, sperăm să contribuim la formarea lor ca adulți responsabili și iubitori. Pentru că, într-adevăr, fiecare copil care învață să dăruiască cu bucurie devine un adult care aduce lumină și speranță în lumea din jurul său.

Pentru acei copii care, din păcate, trebuie să poarte pe umeri povara prea grea a responsabilităților de adult, pentru cei ce cresc în medii defavorizate și se confruntă zi de zi cu greutăți și sacrificii, vrem să le amintim de frumusețea copilăriei, de visurile ce merită să prindă viață în fiecare zi.

Știm că fiecare copil are dreptul la o copilărie fericită și plină de speranță. De aceea, pe 1 iunie, ne-am propus să facem exact acest lucru – să le creăm copiilor noștri un colț de lume în care să se simtă iubiți, protejați, înțeleși dar și fericiți. Cu fiecare an ce trece, Bun venit copilărie capătă tot mai multă forță și emoție. În decursul celor șase ediții precedente, peste 14.000 de copii au luat parte la acest eveniment memorabil, bucurându-se de fiecare moment și activitate pregătită cu atenție și dragoste de echipa Asociației, sprijiniți fiind și de voluntari. Fiecare râs, fiecare zâmbet și fiecare strigăt de bucurie au făcut din acest eveniment o adevărată sărbătoare a copilăriei.

Ne străduim să aducem o varietate de activități care să îi încânte pe cei mici. În această zi copiii se pot bucura de o gamă largă de activități menite să le ofere momente de distracție. De la jocuri interactive și concursuri de șah, până la facepainting și jocuri gonflabile, fiecare copil are oportunitatea de a-și descoperi pasiunile și talentele într-un mediu plin de veselie și prietenie. Demonstrațiile M.A.I aduc o notă de curiozitate, oferindu-le copiilor ocazia să descopere lumea fascinantă a muncii în domeniul siguranței și protecției. Atelierele de creație îi încurajează pe cei mici să-și exprime creativitatea și imaginația, iar cabina foto este locul perfect pentru a imortaliza amintirile acestui eveniment de neuitat. Fiecare activitate este gândită cu atenție pentru a stimula spiritul de echipă, creativitatea și dezvoltarea personală a copiilor.

Pentru comunitatea noastră, acest eveniment este mult mai mult decât o simplă întâlnire a copiilor într-un loc special. Este o manifestare a solidarității și a implicării noastre în viața fiecărui copil din județul Vaslui. Este un moment în care întreaga comunitate se unește în jurul valorilor fundamentale ale iubirii, speranței și înțelegerii. Pentru copiii care participă, acest eveniment este o rază de lumină într-o lume adesea plină de provocări și incertitudini. Este o zi în care uită de griji și se bucură de momente de joc, creație și prietenie.

Fiecare contribuție și fiecare gest de susținere aduc cu ele promisiunea unei copilării mai frumoase și mai pline de speranță pentru fiecare copil. Prin implicarea noastră și prin generozitatea voastră, putem să continuăm să aducem zâmbete pe fețele micuților și să le oferim amintiri de neuitat pentru întreaga viață. Haideți să dăruim cu bucurie și să facem din fiecare zi, mai ales din 1 iunie, o zi specială pentru acești copii minunați!

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre și să ne ajutați să le oferim copiilor acești stropi de bucurie, speranță și iubire. Să le creăm amintiri de neuitat din această perioadă specială din viața lor!

Dacă doriți să susțineți această nobilă cauză, puteți face donații în contul nostru deschis la Banca BCR, filiala Huși, folosind următoarele informații:

Contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001

Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004

SWIFT: RNCB RO BU

Revolut: 0757 938 531

Link direct Revolut: revolut.me/afilantropiahusi

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi în această misiune cu puternică semnificație. Împreună putem face lumea un loc mai bun pentru copiii noștri!

 

 

 

 618 total views,  101 views today