Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopia Husilor prin Asociația Filantropia Ortodoxă Huși a desfășurat campania „Un ghiozdan pentru noul an școlar”, care se află anul acesta la a IV-a ediție.
Ca în fiecare an, ne-am propus să sprijinim elevii proveniți din familii defavorizate de pe cuprinsul județului Vaslui, care nu își pot asigura cele necesare începerii noului an școlar. Primii care au beneficiat de sprijinul nostru, au fost 200 de elevi din Republica Moldova și mulți alți copii din satele Orgoiesti, Fundul Văii, Coroiesti, Malusteni, Tutcani, Docani, Stancaseni, Orgoiesti, Fundu Văii, Albești, Davidesti, Deleni, Grumezoaia, Hurduci, Oltenești, Rasesti, Stroiesti, Puntiseni, Ursoaia, Garceni, Delesti, Cosesti, Ivanesti, Telejna, Serbotesti, Ghermănești, Fălciu, Boțești, Drânceni
Pentru că punem preț pe succesul generațiilor viitoare și pentru că suntem conștienți de însemnătatea dezvoltării educatiei, scopul nostru final este de a sprijini cât mai mulți copii în a frecventa învățământul obligatoriu și a crește nivelul de cultură și educatie din județul Vaslui. Copiii au nevoie de facilitarea accesului la studiu!
Cu ajutorul oamenilor de bine, prin implicare și dorința de a susține participarea la formele de învățământ a copiilor din Județul Vaslui, am putut ajunge la 1500 de elevi.

 8,324 total views,  10 views today