✨S-au întâmplat și se întâmplă multe în Vama Albița și în Tabăra pentru refugiați de la Husi. A fost un weekend plin și am inceput o nouă săptămână cu noi provocări.
✨ Preasfințitul Părinte Ignatie alături de Părintele Beregoi Vladimir și echipa Asociației Filantropia Ortodoxă Huși împreună cu voluntarii și preoții din Episcopia Hușilor a fost lângă oamenii care au cea mai mare nevoie de ajutor, din zori și până noaptea târziu. 🌛
✨ Am muncit neîntrerupt și am oferit bani, bilete de avion, transport și cazare în București, Târgu Mureș, Brașov și în Germania.
✨Am întâlnit povești de viață unice și am alinat suferințele celor care nu știu încotro să meargă sau nu au unde să se întoarcă.
💫Am cunoscut povestea unui domn și a soției sale, care nu știau unde se îndreaptă. Aceștia aflați în vamă Albita pentru repaus au primit telefon de la o rudă spunându-le că locuința din Ucraina a fost devastată și nu ar mai avea la ce să se întoarcă.
🙏În momente că acestea trebuie sa fim recunoscători pentru simplele lucruri ce fac parte din viața noastră.
🌟Au fost pregătite de sâmbătă și până astăzi peste 3000 de pachete cu sandvișuri 🥪, apă, iaurt, cornuri, biscuiți, fructe🍌🍎 inclusiv mâncare gătită🥣 pentru a fi date persoanelor care se află în tranzit. Pe lângă aceste pechete au fost oferite și pături, medicamente, translator, ghidare și cazare.
✨Cele două ambulanțe ale Episcopiei Hușilor au stat la dispoziție atât în Vamă cât și în Tabăra pentru Refugiați de la Huși oferind asistență medicală.
💯Suntem prezenți în continuare, alături de echipele ISU, Pompieri, Jandarmerie.
✨ Mulțumim Primăriei Huși și Mănăstiri Schimbarea la Față pentru spațiile de cazare pe care le-a pus la dispoziție.
☀️Mulțumim celor care sunt alaturi de noi!

 13,677 total views,  61 views today