Astăzi, 7 aprilie 2022, Asociația Filantropia Ortodoxă Huși și UAT Huși au organizat in municipiul Huși o acțiune de ecologizare ,,Împreună pentru un oraș mai curat” în cadrul Proiectului European ,,Acțiuni Concrete în Comunitate, Educație Pentru Toți.
Activitatea a avut loc în zona Huși-Stănilești unde aproximativ 80 de persoane au curățat zona de gunoaie. Acestea au fost strânse selectiv, fiind saci speciali pentru plastic și pentru celelalte deșeuri.
În acțiunea noastră am avut alături elevi de la 3 școli din municipiul Huși, Școala nr. 3 ,,Anastasie Panu”, Școala nr. 2 ,,Ion Creangă” și Seminarul Teologic Ortodox ,,Sf. Ioan Gură de Aur”, aceștia au fost însoțiți de către un cadru didactic. Pe această cale dorim să le mulțumim pentru implicarea și seriozitatea de care au dat dovadă. De asemenea mulțumim și S.C. Ecosalubrizare Prest S.R.L., care au susținut această inițiativă cu saci menajeri, mănuși și transportarea sacilor plini de deșeuri.
Scopul Campaniei de ecologozare a fost acela de a trage un semnal de alarmă pentru toți locuitorii Orașului Huși, respectiv pentru instituții, agenții economici, etc., în privința preocupării pentru păstrarea curățeniei, care este o responsabilitate ce aparține tuturor.

 7,807 total views,  63 views today