?️În timpuri ca acestea, faptele bune NU se fac în liniște, mai ales în timp ce Răul răsună peste tot ! Trebuie sa fie vizibile, pentru a deveni un exemplu și pentru alții.
Faptele bune trebuie spuse pentru că sunt o normalitate!
✨Pe lângă sprijinul pe care știți deja că îl oferim persoanelor refugiate, îndrumare, combustibil pentru mașini, translatori, ajutoare financiare, bilete de autocar și de avion, trebuie să amintim faptul că săptămâna aceasta am oferit transport cu ambulanța și asistență medicală tuturor celor care au avut nevoie.
✨Am îndrumat și asigurat cazare la Mănăstirile Moreni și Schimbarea la Față, la Primăriile care au oferit spatiu de cazare Costești, Drânceni și Huși.
?Am cazat refugiați la oamenii de bine care și-au exprimat dorința de a-i găzdui, iar unde a fost necesar, s-a achitat cazarea la pensiuni și hoteluri.
?Cu ajutorul dumneavoastră am încărcat și trimis doua transporturi cu provizii: primul transport a fost asigurat de către prietenii Părintelui Vladimir din Timișoara și a avut ca destinație Izmail. Cel de-al doilea transport, către Cernăuți, a fost condus de Preasfințitul Părinte Ignatie și Preotul Vladimir Beregoi, însoțiti fiind de preoții consilieri din Episcopia Hușilor. Acest convoi umanitar a fost susținut de către Episcopia Husilor, alaturi de Fundația „Spandugino”, SC „Primus Auto” SRL și SC „Euro Inter Trade Corporation” SRL, reprezentate de doamna Lavinia Spandonide, Farmacia Biosfarm, SC „Enache Morărit”, TZMO Romania SRL, alături de preoți și credincioși din Eparhie, și a donatorilor cu suflet mare. Ajutorul a fost oferit pentru cei care nu au putut pleca din calea războiului și au rămas fără resursele atât de necesare supravietuirii.
?Am reușit să asigurăm transport persoanelor care au avut nevoie la București, în Bulgaria și în Germania.
? Mulțumim și Complexului Omnia pentru că ne-au pus la dispoziție un container încălzit în care refugiații se pot odihni.
?️Mulțumim celor care au înțeles că numai împreună putem oferi un sprijin calitativ, care să fie un real ajutor.

 5,336 total views,  4 views today